?>
Val di Sole

Val di Sole

Skigebied Val di Sole

Val di Sole is een bekend skigebied in de Italiaanse provincie Trentino. Deze prachtige en vooral zonnige locatie biedt jong en oud, beginner en gevorderde een onvergetelijke wintersportvakantie. Omringd door de natuurlijk schoonheid van de Brentadolomieten kan je genieten van de 150 km skipistes die dit bergmassief telt.

In het mondaine Madonna di Camiglio kan je wel eens een Italiaanse beroemdheid tegen het lijf lopen. Het skidorp Madonna di Campiglio bestaat uit leuke pleintjes met wandelstraten voorzien van gezellige espressobars, restaurants, en boetieks.

In Val di Sole vind je gezellige dorpjes, moderne spa’s en authentieke gebouwen, waar de smaak van Italië letterlijk en figuurlijk tot leven komt. De skigebieden Folgarida-Marilleva, Madonna di Campiglio en Pinzolo zijn met elkaar verbonden en behoren allen bij de skipas waardoor je maar liefst 150 km aan glijplezier kan genieten. Wij voorzien op onze gezinsreizen steeds een skipas voor het volledige skigebied, zodat je niet beperkt bent in je skimogelijkheden.

Interactief skiplan Val di Sole

Kenmerken skigebied
Gebied: Val di Sole
Hoogte: 800 m - 2900 m
Afstand: Antwerpen - Val di Sole: 1065 km
Alpineski: 150 km
Snowboard: Malghet Aut Snowpark en Panciana snowpark
(0 stemmen)